HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Book sections

L'œuf ingrédient alimentaire

Résumé : L'œuf ingrédient alimentaire.
Complete list of metadata

https://hal-agrocampus-ouest.archives-ouvertes.fr/hal-00729369
Contributor : Céline Martel Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Friday, September 7, 2012 - 3:37:50 PM
Last modification on : Wednesday, April 6, 2022 - 4:08:11 PM

Identifiers

  • HAL Id : hal-00729369, version 1

Citation

Valérie Lechevalier-Datin, Thomas Croguennec, M. Anton, Y. Desfougères. L'œuf ingrédient alimentaire. Nau, Françoise. Science et technologie de l'œuf et des ovoproduits : de l'œuf aux ovoproduits, Lavoisier Tec & Doc, non paginé, 2011, 9782743012243. ⟨hal-00729369⟩

Share

Metrics

Record views

55