Processed egg products

Abstract : Processed egg products
Type de document :
Chapitre d'ouvrage
Nys, Y. Improving the safety and quality of eggs and egg products: Egg chemistry, production and consumption (Volume 1), Woodhead Publishing, non paginé, 2011, 978 1 84569 754 9
Liste complète des métadonnées

https://hal-agrocampus-ouest.archives-ouvertes.fr/hal-00729385
Contributeur : Céline Martel <>
Soumis le : vendredi 7 septembre 2012 - 15:37:51
Dernière modification le : mercredi 12 septembre 2018 - 14:46:02

Identifiants

  • HAL Id : hal-00729385, version 1

Citation

Valérie Lechevalier-Datin, Thomas Croguennec, M. Anton, Francoise Nau. Processed egg products. Nys, Y. Improving the safety and quality of eggs and egg products: Egg chemistry, production and consumption (Volume 1), Woodhead Publishing, non paginé, 2011, 978 1 84569 754 9. 〈hal-00729385〉

Partager

Métriques

Consultations de la notice

91