Application of the FRAP technique to food matrices: migration properties of small solutes in model cheese. - Institut Agro Rennes-Angers Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2010

Application of the FRAP technique to food matrices: migration properties of small solutes in model cheese.

M.N. Madec
  • Fonction : Auteur
S. Aly
  • Fonction : Auteur
S. Jeanson
  • Fonction : Auteur
S. Lortal
  • Fonction : Auteur

Résumé

Application of the FRAP technique to food matrices: migration properties of small solutes in model cheese
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-00729442 , version 1 (07-09-2012)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00729442 , version 1

Citer

Juliane Floury, M.N. Madec, S. Aly, S. Jeanson, S. Lortal. Application of the FRAP technique to food matrices: migration properties of small solutes in model cheese.. Biopolymers' 2010: Food Matrices: Construction, destructuring, sensory and nutritional properties, Dec 2010, Le Croisic (FR), France. ⟨hal-00729442⟩
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