HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Book sections

Fractionnement de l'œuf et utilisation des fractions

Résumé : Fractionnement de l'œuf et utilisation des fractions
Complete list of metadata

https://hal-agrocampus-ouest.archives-ouvertes.fr/hal-00729518
Contributor : Céline Martel Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Friday, September 7, 2012 - 3:44:40 PM
Last modification on : Wednesday, April 6, 2022 - 4:08:11 PM

Identifiers

  • HAL Id : hal-00729518, version 1

Citation

Catherine Guérin-Dubiard, M. Anton. Fractionnement de l'œuf et utilisation des fractions. Nau, Françoise. Science et technologie de l'oeuf Volume 2 De l'oeuf aux ovoproduits, Lavoisier Tec et Doc, pp.471-512, 2010. ⟨hal-00729518⟩

Share

Metrics

Record views

77