Structural to functional properties of lysozyme heated at 80°C in the dry state

Abstract : Structural to functional properties of lysozyme heated at 80°C in the dry state
Type de document :
Autre publication
Structural to fucntional properties of lysozyme heated at 80°C in the dry state. 2008, non paginé
Liste complète des métadonnées

https://hal-agrocampus-ouest.archives-ouvertes.fr/hal-00729807
Contributeur : Céline Martel <>
Soumis le : vendredi 7 septembre 2012 - 15:59:31
Dernière modification le : mercredi 12 septembre 2018 - 14:46:02

Identifiants

  • HAL Id : hal-00729807, version 1

Citation

Yann Desfougères, Valérie Lechevalier-Datin, S. Pézennec, F. Artzner, S. Beaufils, et al.. Structural to functional properties of lysozyme heated at 80°C in the dry state. Structural to fucntional properties of lysozyme heated at 80°C in the dry state. 2008, non paginé. 〈hal-00729807〉

Partager

Métriques

Consultations de la notice

60