Structural to functional properties of lysozyme heated at 80°C in the dry state - Institut Agro Rennes-Angers Accéder directement au contenu
Autre Publication Scientifique Année : 2008

Structural to functional properties of lysozyme heated at 80°C in the dry state

S. Pézennec
F. Artzner
  • Fonction : Auteur
S. Beaufils
A. Renault
  • Fonction : Auteur
Francoise Nau

Résumé

Structural to functional properties of lysozyme heated at 80°C in the dry state
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-00729807 , version 1 (07-09-2012)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00729807 , version 1

Citer

Yann Desfougères, Valérie Lechevalier-Datin, S. Pézennec, F. Artzner, S. Beaufils, et al.. Structural to functional properties of lysozyme heated at 80°C in the dry state. 2008, non paginé. ⟨hal-00729807⟩
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