Evaluation globale des systèmes de production porcine et leur optimisation au niveau de l'exploitation

Abstract : This paper summarises the contributions made by the "Porcherie verte" programme in the overall integrated evaluation of pig production systems, considering on different scales the different pertinent aspects of sustainability, beyond environmental impact.
Document type :
Journal articles
Complete list of metadatas

https://hal-agrocampus-ouest.archives-ouvertes.fr/hal-00729858
Contributor : Céline Martel <>
Submitted on : Friday, September 7, 2012 - 3:59:56 PM
Last modification on : Monday, July 1, 2019 - 4:02:07 PM

Identifiers

  • HAL Id : hal-00729858, version 1

Citation

Michel Bonneau, J.Y. Dourmad, B. Lebret, M.C. Meunier-Salaün, S. Espagnol, et al.. Evaluation globale des systèmes de production porcine et leur optimisation au niveau de l'exploitation. Productions Animales, 2008, 21 (4), pp.367-386. ⟨hal-00729858⟩

Share

Metrics

Record views

155