Dietary proteins poorly contribute to the endogenous production of Glucose after egg ingestion in humans

Abstract : Dietary proteins poorly contribute to the endogenous production of Glucose after egg ingestion in humans
Type de document :
Article dans une revue
Annals of Nutrition and Metabolism, Karger, 2011, 58, pp.1
Liste complète des métadonnées

https://hal-agrocampus-ouest.archives-ouvertes.fr/hal-00730148
Contributeur : Céline Martel <>
Soumis le : vendredi 7 septembre 2012 - 16:11:23
Dernière modification le : jeudi 22 mars 2018 - 01:15:40

Identifiants

  • HAL Id : hal-00730148, version 1

Citation

G. Fromentin, Claire Gaudichon, Françoise Nau, P. Sanders, A. Diouani, et al.. Dietary proteins poorly contribute to the endogenous production of Glucose after egg ingestion in humans. Annals of Nutrition and Metabolism, Karger, 2011, 58, pp.1. 〈hal-00730148〉

Partager

Métriques

Consultations de la notice

108