S. Buchin, G. Duboz, L. Quéré, J. L. Grappin, and R. , D??veloppement des caract??ristiques biochimiques et sensorielles des fromages de ch??vre. ??tude interesp??ce par ??change de la mati??re grasse et du lait ??cr??m?? de laits de vache et de ch??vre, Le Lait, vol.78, issue.6, pp.673-687, 1998.
DOI : 10.1051/lait:1998659

Y. Lefrileux and A. Pommaret, In : 1ères journées techniques caprines, Vers, 20-21 mars, pp.78-82, 2007.

A. A. Salama, X. Such, G. Caja, M. Rovai, R. Casals et al., Effects of Once Versus Twice Daily Milking Throughout Lactation on Milk Yield and Milk Composition in Dairy Goats, Journal of Dairy Science, vol.86, issue.5, pp.1673-1680, 2003.
DOI : 10.3168/jds.S0022-0302(03)73753-9