Monitoring, understanding and improving rehydration of dairy powders - Institut Agro Rennes-Angers Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2012

Monitoring, understanding and improving rehydration of dairy powders

P. Schuck
  • Fonction : Auteur
A. Dolivet
  • Fonction : Auteur
S. Mejean
  • Fonction : Auteur
J. Scher
  • Fonction : Auteur
C. Gaiani
Guillaume Delaplace

Résumé

Monitoring, understanding and improving rehydration of dairy powders
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-00924783 , version 1 (07-01-2014)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00924783 , version 1

Citer

P. Schuck, A. Dolivet, S. Mejean, J. Scher, C. Gaiani, et al.. Monitoring, understanding and improving rehydration of dairy powders. World Dairy Summit 2012, Nov 2012, Cap Town (ZA), South Africa. ⟨hal-00924783⟩
67 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More