Nudging consumers for relevant data using Free JAR profiling: An application to product development - Institut Agro Rennes-Angers Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food Quality and Preference Année : 2020

Nudging consumers for relevant data using Free JAR profiling: An application to product development

Sébastien Lê
Mathilde Philippe
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
S0950329318309790.pdf (877.09 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02283322 , version 1 (20-07-2022)

Licence

Paternité - Pas d'utilisation commerciale

Identifiants

Citer

Alexiane Luc, Sébastien Lê, Mathilde Philippe. Nudging consumers for relevant data using Free JAR profiling: An application to product development. Food Quality and Preference, 2020, 79, pp.103751. ⟨10.1016/j.foodqual.2019.103751⟩. ⟨hal-02283322⟩
111 Consultations
54 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More